Τουτουντζόγλου: Η άνοδος είναι πια γεγονός

Μετά τη χαρμόσυνη είδηση της ανόδου της Νίκης στην Β’ Εθνική μπάσκετ, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό αλλά και τη συγκίνησή του. Με δήλωσή του, την οποία ανάρτησε στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook, έκανε λόγο για δικαίωση των κόπων της τελευταίας τριετίας, από τότε που ανέλαβε η τωρινή Διοικούσα Επιτροπή, και υπογράμμισε ότι «η άνοδος απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης έχει ως εξής:

«Πριν 3 έτη μόλις είχαμε αναλάβει την ομάδα μας με στόχο να την επιφέρουμε εκεί που η ιστορία της είτε αθλητική είτε κοινωνική την θέλει. Χρειάστηκε ένα μικρό …καρβουνάκι που σιγόκαιγε στις στάχτες της που είχαν απομείνει. Ό,τι δηλαδή χρειάστηκαν και οι πρόγονοι μας, που σαν πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία και μεγαλούργησαν στη συνέχεια.
Με συμπαραστάτη τον κόσμο μας που λατρεύει με όλη τη δύναμη της ψυχής την ομάδα μας το καρβουνάκι έγινε φλόγα που φούντωσε  Η άνοδος της ομάδας μας στη Β Εθνική είναι γεγονός. Οι ώρες δουλειάς για την αγαπημένη μας ομάδα ατέλειωτες.
Εμείς θα είμαστε εδώ. όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. να προσφέρουμε για την ιδέα της Νίκης Βόλου μακριά από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα.
Η άνοδος απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συνετέλεσαν σ’ αυτό τα τρία τελευταία χρόνια…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις