Όλα έτοιμα για την αυριανή εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, θα βρεθούν αύριο Τετάρτη σε άλλη μία εκδήλωση-γιορτή, που ετοιμάζει ο Ερασιτέχνης και η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, στέλνοντας για μία ακόμη φορά το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης.

Στο κέντρο εκδηλώσεων «Φίλια Γη» στο δρόμο προς την Άλλη Μεριά, ο Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει βραδιά για τους φιλάθλους, προκειμένου να γίνει η παρουσίαση του μεγάλου χορηγού της ομάδας (το όνομα δεν έχει διαρρεύσει), των νέων εμφανίσεων (τον Ολυμπιακό ντύνει φέτος η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus») και των νέων ποδοσφαιρικών αποκτημάτων (έντεκα τον αριθμό).

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 και η κάρτα εισόδου κοστίζει 10 ευρώ. Όλοι όσοι βρεθούν στο κέντρο «Φίλια Γη» θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τον γνωστό κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις στους φιλάθλους της ομάδας, ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν πόλο έλξης για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά όλους τους παίκτες που έχει αποκτήσει η ομάδα μέχρι τώρα. Πριν, βέβαια, από το μεγάλο ραντεβού της προσεχούς Δευτέρας 23 Ιουλίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις