Γερανός κλείνει τον χώρο στο προαύλιο του ΕΑΚ ενόψει “πρώτης” του Ολυμπιακού (photos)

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω, προανήγγειλε την αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στον προαύλειο χώρο του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», μετά το κλείσιμο του σταδίου, για τεχνικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Βόλου. Ωστόσο, από χθες ένας μεγάλος γερανός βρίσκεται έξω από το ΕΑΚ, κλείνοντας, ουσιαστικά τον χώρο που θα κάνουν την «πρώτη» οι «ερυθρόλευκοι».

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, πλέον, πως θα εξελιχθεί η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού κι αν μέχρι αύριο Δευτέρα θα υπάρξουν και νέα μηχανήματα έξω από το ΕΑΚ, παρότι εργασίες προβλέπονται εντός του σταδίου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αγανακτισμένος, βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει, ούτε τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, ο οποίος κλείνει παραμονές της πρώτης συγκέντρωσης του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε, πως στον προαύλειο χώρο του ΕΑΚ ανακοινώθηκε ότι θα γίνει ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα χρονιά, όπως τόνισε η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις