Νίκη με 2-0 του ΝΠΣ Βόλος επί του ΑΟ Τρίκαλα

Επέστρεψε στις νίκες ο ΝΠΣ Βόλος, επικρατώντας με 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο της Νέαπολης. Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Ηλιόπουλο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φράγκος στο 83ο λεπτό.
Τα Τρίκαλα παρουσίασαν τα θετικά στοιχεία που έδειξαν και με την Λάρισα αλλά δεν ήταν διόλου εύστοχα στην τελική προσπάθεια. Είχαν ένα δοκάρι στο 32′ με τον Συμελίδη ενώ στο 59′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Συμελίδης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Γιουκαρής που ανέλαβε να το εκτελέσει νικήθηκε απο τον Καραγκιολίδη. Στο 69′ τα Τρίκαλα είχαν και νέο δοκάρι με τον Πάνο.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης (65’ Μπουργάνης), Ντεντάκης (70’ Ανδρικόπουλος), Γκαλίτσιος (70’ Δημόπουλος), Ρούσσος, Ουνγιαλίδης (70’ Τουλίκας), Ενγκουεμ (70’ Δώρης), Πίτου Γκαρσία (46’ Καμπαγιέρο), Πέντα (65’ Κορέλας), Λούκας (65’ Δεμηρτζόγλου) (80’ Μπάλας), Ηλιόπουλος (52’ Φράγκος) Μάντζης (65’ Μεληκιώτης) (Μηλιώτης).
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταίρης, Μαντιανί (62’ Πάνος), Γιούκαρης (84’ Τσιάρας), Γκατζολάρι (84’ Μπαρτζώκας), Γκουγκούδης (84’ Κατσαντώνης), Μακρίδης (60’ Ράντι), Νιάρος, Πατσατζόγλου, Συμελίδης, Συριόπουλος (57’ Θεολόγου), Τσιμίκας (66’ Γκόλιας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις