Με απουσίες ο Ρήγας Φεραίος στο φιλικό με τη Νίκη

Έτοιμος για το φιλικό με τη Νίκη σήμερα (18.00) στο Βελεστίνο είναι ο Ρήγας Φεραίος. Οι Βελεστινιώτες καλούνται να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο εν όψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Θανάσης Μπίλης μετρά σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Χρήστος Σπαθής, Μάνος Πάσχος, Θανάσης Μπόρας και Χάρης Ράπτης λόγω τραυματισμού, ενώ απών από την προετοιμασία για επαγγελματικούς λόγους είναι ο Θανάσης Αραμπατζής, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται σήμερα υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Γιώργος Κουρίτας, Γιώργος Ανδριώτης, Κώστας Τσιαντής, Δημήτρης Γάρος, Γιώργος Μιχολίτσης, Βαγγέλης Ζηρδέλης, Δημήτρης Σέττος, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Αλεξίου, Θόδωρος Σούγκαρης, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Τέλης Αλεξίου, Γιώργος Μπόλκας, Λεονί Χότζα, Σεραφείμ Τανός και ο νεαρός Αλέξανδρος Σταμάτης που δοκιμάζεται στον Ρήγα.

Από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ρήγα Φεραίου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο φιλικό με τη Νίκη. «Το Δ.Σ. του Α.Σ. «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ιστορικό σύλλογο της Νίκης Βόλου, σήμερα Κυριακή και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Περιμένουμε όλους τους φίλους του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου να δώσουν το «παρών» σε αυτό το φιλικό-θεσμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας» υπογραμμίζει ο σύλλογος του Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις