Θ. Παπαδόπουλος: “Σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας”

Ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες χαρακτήρισε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Δόξα Δράμας, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, φιλοξενούμενος στον “VOLOS 98.6” και στην εκπομπή CLASSICO. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της βολιώτικης ομάδας κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, στο κυριακάτικο ματς, υποσχόμενος όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα κι έντονες συγκινήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θ. Παπαδόπουλου στον “VOLOS 98.6 FM

Για τις διαφορές στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας σε σχέση με τις προηγούμενες δύο φορές που αποτέλεσε μέλος της

«Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα φέτος, όλα έχουν μπει σε μία σειρά, έχουμε το σύγχρονο στάδιο ως έδρα, το βοηθητικό που κάνουμε τις προπονήσεις, το κεντρικό γήπεδο που γίνονται και οι αγώνες, η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και γενικά γίνεται μία πολύ οργανωμένη δουλειά. Πραγματοποιήσαμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, θέσαμε τις βάσεις και τώρα περιμένουμε και το επίσημο παιχνίδι την Κυριακή με τη Δόξα».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας

«Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να παίξουμε γιατί είναι ένα ντέρμπι. Η Δόξα Δράμας είναι μεγάλη ομάδα και έχει «χτιστεί» για να πρωταγωνιστήσει και ν’ ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Τους ίδιους στόχους έχουμε κι εμείς, απλώς σε διαφορετική κατηγορία. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ντέρμπι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το πόσο μπορεί να βοηθήσει η δυναμική παρουσία του κόσμου

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον κόσμο δίπλα σου, γιατί νιώθεις ποδοσφαιριστής. Είναι διαφορετικό να βλέπεις γεμάτες κερκίδες από το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Σίγουρα το Πανθεσσαλικό είναι ένα αχανές γήπεδο, δεν είναι όπως το «Π. Μαγουλάς», ωστόσο κόσμος της Νίκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να γεμίσει ένα τέτοιο γήπεδο».

Για την ετοιμότητα της ομάδας σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας

«Σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε βάλει τις βάσεις, δουλεύουμε καθημερινά και με τον προπονητή, έχουμε δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια και φιλικό με φιλικό ήμασταν και καλύτεροι. Οπότε πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τον κυριακάτικο αγώνα. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο πιστεύω πως θα δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος

«Εύκολη ή δύσκολη την κλήρωση την κάνεις εσύ ο ίδιος. Ότι θα παίξουν όλοι με όλους είναι η αλήθεια. Εμείς θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα και σίγουρα νίκες σ’ όλα τα παιχνίδια, γιατί στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και όπως είπα εύκολη ή δύσκολο το κάνουμε εμείς».

Για το αν συμφωνεί με τη γενική αίσθηση ότι Νίκη και Ολυμπιακός ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ομάδες του 4ου ομίλου

«Βάσει ρόστερ και εμπειρίας πιστεύω ότι είναι ένα κλικ παραπάνω. Σε κάθε όμιλο, γιατί έχω παίξει και σε άλλο όμιλο, είναι συνήθως τέσσερις ομάδες που πάνε να πρωταγωνιστήσουν. Οι άλλες ομάδες θέλουν μία εύκολη σωτηρία».

Για την ποιότητα του φετινού ρόστερ σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που ήταν στην ομάδα

«Τις προηγούμενες φορές ήμουν δύο χρονιές στη Β’ Εθνική και μία χρονιά στη Γ’ Εθνική. Και τις άλλες χρονιές υπήρχε ποιότητα στη Νίκη, το θέμα είναι όλο το πακέτο. Έχουμε μία διοίκηση δυνατή, έναν πρόεδρο τον Νίκο Ιμεράι, που έχει μπει μπροστά, και τους υπόλοιπους διοικούντες, οι οποίοι αγαπάνε όλοι την ομάδα και είναι δίπλα μας. Οργανωτικά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, μας τα παρέχουν όλα κι εμείς έχουν υποχρέωση να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάει η Νίκη εκεί που πρέπει».

Για το γεγονός ότι δε γνωρίζει κανείς ούτε και οι ποδοσφαιριστές πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική

«Αυτό με την ΕΠΟ γίνεται χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρουμε πόσοι θα ανέβουν. Εμείς πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, να κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα δεν είναι έτσι κι αλλιώς στο χέρι μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις