Ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη στο Πανθεσσαλικό (video)

Τους διαιτητές της 1ης αγωνιστικής για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Τον αγώνα του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου (7:00μ.μ.), θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Ένωση Κοζάνης, με βοηθούς του κ.κ. Αθανάσιο Παπαδάκη και Κωνσταντίνο Γιάντση από την Ένωση Ημαθίας. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Μελιτζανίδης από την Βέροια και παρατηρητής ο κ. Λιανός από την Βοιωτία.

Ο 34χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει συνολικά 28 παιχνίδια εθνικών κατηγοριών από τα οποία τα τέσσερα στη Φούτμπολ Λιγκ ενώ έχει διευθύνει και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι φίλοι της Νίκης είναι βέβαιο πως θα θυμούνται τον διαιτητή καθώς είναι αυτός που την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε σφυρίξει το παιχνίδι της Νεάπολης ανάμεσα στους γηπεδούχους του ΝΠΣ Βόλος και τη Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι είχαν εκφράσει έντονες διαμαρτυρίες για την περίπτωση της μη αποβολής του Ντόση στο σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ντινιωτάκη, ο οποίος έφευγε μόνος απέναντι στον Μπουργάνη. Στη φάση του 54’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόλγκι.

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα και την επίμαχη φάση (1:53)

Ο Κώστας Πανυτσίδης έχει ξαναδιευθύνει παιχνίδια της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα, στις 21/5/2017 ο ρέφερι από την Κοζάνη σφύριξε το παιχνίδι Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας (0-1), ενώ μία αγωνιστική χρονιά (12/03/2016) πριν είχε διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Οπούντιος Μαρτίνου (2-0).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις