Πάει κι άλλο πίσω η απόφαση για Τικάο

Στον Ολυμπιακό Βόλου περίμεναν την Παρασκευή 3 Ιουλίου να βγει η απόφαση του CAS για τον Τικάο, προκειμένου να γνωρίζουν αν θα δικαιωθούν στην περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, στον οποίο η FIFA πρωτόδικα του είχε επιδικάσει ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο ξεπερνούσε τις 300.000 ευρώ. Χρήματα που…

…Κι αφορούσε το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό το 2011, το οποίο όμως δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να τηρηθεί από την πλευρά του Ολυμπιακού, όταν εκείνη τη χρονιά η ομάδα, με απόφαση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, διαλύθηκε.
Ωστόσο, η ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε εκ νέου ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα βγει στα τέλη Ιουλίου, γεγονός που όχι μόνο παρατείνει την αγωνία, αλλά και «φρενάρει» κάποιους που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, όταν δεν γνωρίζουν αν θα δικαιωθεί ή όχι η ΠΑΕ στη δικαστική διαμάχη με τον Τικάο.
Πάντως, το γεγονός ότι το CAS δεν έχει βγάλει ακόμη την απόφαση ίσως αυτό να είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, από την άποψη ότι το δικαστήριο εξετάζει διεξοδικά την υπόθεση. Αν τα όσα υποστηρίζει ο Τικάο στην προσφυγή του ήταν τεκμηριωμένα, τότε θα είχε βγει η απόφαση και θα ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού.
Με δεδομένο, ωστόσο, ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί στις 31 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός οφείλει να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, με τη διοίκηση που θα αναλάβει να έχει ως «αγκάθι» την υπόθεση Τικάο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις