Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. (photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Φέτος, ως γνωστόν, η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ η γυναικεία σ’ αυτό της Α2 Εθνικής. Στον αγιασμό το «παρών» έδωσε και η ομάδα παίδων του συλλόγου.

Από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας, ο αντιπρόεδρος Ιάσων Χατζής, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Μουρτζίνος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Κυριάκος Κυριακόπουλος και οι Νίκος Ρούμπος και Ζάκος Σαχίνης, οι οποίοι έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ.

Θυμίζουμε, πως προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ είναι ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και της γυναικείας ο Κώστας Δέρβος. Το «παρών» στον αγιασμό έδωσαν εννέα καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και οι νεαρές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, με τις περισσότερες από αυτές να είναι κορασίδες.

Όσον αφορά την ομάδα παίδων, προπονήτρια είναι η Ιωάννα Ράμμου, με την Ελένη Παπαθανασίου να έχει το ρόλο τεχνικού συμβούλου.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από τον αγιασμό του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις