Σε φουλ ρυθμούς προπονείται ο Φλίγκος

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (27/9) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Περικλής Αμανατίδης είδε με ικανοποίηση τον Κώστα Φλίγκο να βγάζει όλο το πρόγραμμα (έπαιξε και στο δίτερμα) και το σίγουρο είναι πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Οικονόμο.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς (χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα) και σύντομα θα είναι σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η μαγνητική που έβγαλε ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης ήταν πολύ καλή και από την ερχόμενη εβδομάδα ο έμπειρος μέσος θα αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά τον Αντώνη Καμπλιώνη, υποβλήθηκε και αυτός σε μαγνητική, η οποία ήταν καθαρή και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα αρχίσει σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς, με την ώρα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση να μην αργεί να έρθει.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις