Ο Ρήγας του β’ ημιχρόνου, άνετη “τριάρα” στον Πύρασο

Βελτιώνοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος  πήρε μία δίκαιη νίκη, επικρατώντας στην έδρα του επί του Πυράσου με 3-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές. Ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, ωστόσο στη συνέχεια εκδήλωσαν ένα αδικαιολόγητο εκνευρισμό,  επηρεασμένοι ίσως από την πίεση του κόσμου, αλλά και τον τίτλο του φαβορί.

Ωστόσο, το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει πολύ μεγαλύτερο σκορ, εάν ήταν στοιχειωδώς εύστοχοι.

Από την άλλη πλευρά, τη δική της προσπάθεια έκανε η ομάδα του Πυράσου,  που επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, στο 47’ έγινε το 1-0 από σέντρα του Ζερβένη και κεφαλιά του Γάρου. Στο 65’ από κάθετη μπαλιά του Τσιαντή, ο Σέττος έβαλε πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-0. Στο 89’ από κόρνερ του Σπαθή, οι αμυνόμενοι του Πυράσου έδιωξαν τη μπάλα που έφτασε στον Γκάγκα, που σούταρε με τη μία και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο τεχνικός του Πυράσου, Γιώργος Δανόπουλος, έκανε την εξής δήλωση σχολιάζοντας το παιχνίδι:
“Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, γι’ αυτό προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους  και σχετικά εύκολα καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε δεν πετύχαμε γκολ,  οπότε φτάσαμε στο δεύτερο μέρος όπου το γρήγορο γκολ μας αποσυντόνισε. Ώσπου να ξαναβρούμε τα πατήματα μας, ήρθε και το δεύτερο τέρμα του αντιπάλου και κάπου εκεί η ήττα.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και στον Ρήγα για τη νίκη του στο παιχνίδι. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά χωρίς τραυματισμούς και κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.”

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Γεωργαντζής (75’ Γκάγκας), Σπαθής, Γούτσιος, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Μπόρας, Νασιακόπουλος (46’ Τσιαντής), Ζερβένης (60’ Πάσχος), Γάρος, (68’ Μιχολίτσης), Σέττος

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γιοβάνης, Τσάκαλος (30’ λ. τρ. Στεργίου), Μπασδάνης, Γκίνης (70’ Τσίγκας), Τσορμπατζής, Μπαρμπούτας (75’ Στατζούρης), Μπούτλας (63’ Τσάμης), Ζαχαράκης, Κάρος, Νούσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις