Μόνο νίκη θέλει η Εθνική με Ουγγαρία

επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την Εθνική στο αποψινό ματς (12/10, 21.45) με την Ουγγαρία για το Νations League και ο Μίκαελ Σκίμπε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.
Πάντως, από τη στιγμή που έχασε τις προπονήσεις του περασμένου διημέρου θεωρείται πολύ δύσκολο ο 32χρονος άσος να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.
Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Μπάρκας. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπακάκης (δεξιά) και Γιαννούλης (αριστερά), ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Τη μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα καλύψει ο Ζέκα, ενώ την δεύτερη διεκδικούν Κουρμπέλης, Τζιόλης και Μπουχαλάκης, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Μπακασέτας, Φορτούνης και Πέλκας αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις