Σχηματίζεται ο βασικός κορμός στον Ολυμπιακό Β.

Υπάρχουν την παρούσα χρονική στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου ορισμένοι ποδοσφαιριστές που φαίνεται να έχουν ένα προβάδισμα, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ωστόσο, η τεχνική ηγεσία θα δώσει ίδιες ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο Γιώργος Βαζάκας.

Είναι λογικό, πάντως, στον… …Ολυμπιακό ύστερα από 25 μέρες προετοιμασίας να υπάρχει ένας βασικός κορμός, όταν μάλιστα παρέμειναν από την περσινή ομάδα εννέα ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Ο συναγωνισμός είναι πιο έντονος στη μεσαία γραμμή και στις πτέρυγες (μεσοεπιθετικά) και η μόνη θέση στην οποία ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του σέντερ φορ. Ο Γιάννης Γκέσιος μπορεί να είναι καλός επιθετικός, όμως στη γραμμή κρούσης οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται έναν φορ που να έχει το γκολ και να μπορεί να… ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες. Αυτόν τον επιθετικό ο Ολυμπιακός τον αναζητεί στο εξωτερικό (εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις παικτών) και το θέμα αναμένεται να κλείσει τις προσεχείς μέρες, το αργότερο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις