Διαμαντόπουλος: Χαρούμενοι που νικήσαμε και προχωράμε

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», ο οποίος άνοιξε σήμερα το σκορ κόντρα στον Αγρ. Αστέρα δήλωσε:…

«Μετά το «διπλό» στην Καλαμαριά δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα. Ο προπονητής μας, μας είχε τονίσει τις ιδιαιτερότητες που παιχνιδιού. Ξέραμε όλοι πως παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, θέλαμε οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να έχει η αξία η νίκη που κάναμε στην Καλαμαριά. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς, από μια στημένη φάση τη οποία δουλεύουμε στην προπόνηση συνέχεια. Για μας στη συνέχεια ήταν πιο εύκολο να παίξουμε το ποδόσφαιρο που προσπαθούμε να μάθουμε αυτό τον καιρό. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 2-0 και μπήκαμε χωρίς άγχος στο δεύτερο ημίχρονο και με διάθεση για περισσότερα πράγματα. Μετά τη μείωση του σκορ είναι φυσιολογικό να επέλθει κάποιος πανικός, από εκεί και πέρα μετά την πάροδο λίγων λεπτών μπήκαμε και πάλι δυνατά στο ματς και τελειώσαμε το παιχνίδι, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι, προχωράμε, έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας, θέλουμε όλη τη πόλη μαζί μας και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις