Θετική η πορεία του Θησέα στη Γ’ Εθνική

Ο Θησέας έκανε το χρέος του απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας, νίκησε με 0-1 εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική και μάλιστα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι η Αναγέννηση.
Ο Λάκης Μπακάλης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Θησέα οδήγησε την ομάδα της Αγριάς στο νικηφόρο αποτέλεσμα, με το πλάνο του Βελεστινιώτη τεχνικού να αποδίδει. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς, με γκολ από τα… αποδυτήρια (σκόραρε ο Αγιασιώτης) και από εκεί και πέρα έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από αντίπαλο και… χτύπησαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο γκολ του Βλάχου, διαμορφώνοντας το 0-3.
Κάνοντας διαχείριση παιχνιδιού έφυγαν με το “διπλό” από την Καρδίτσα, με τον Θησέα να είναι μέσα στους στόχους του. Η ομάδα έβγαλε, μέχρι στιγμής, ένα δύσκολο πρόγραμμα, σημειώνοντας δύο νίκες, επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ηττήθηκε φυσιολογικά από Νίκη και Ολυμπιακό. Έχασε και στην Ιτέα από τον Αστέρα, έχοντας δικαιολογημένα πολλά παράπονα για τον καταλογισμός ενός ανύπαρκτου πέναλτι στο 93’, από το οποίο προήλθε η ήττα.
Επόμενος αντίπαλος του Θησέα ο Φωκικός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή στην Άμφισσα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα προσπαθήσει να μείνει “όρθια” σε μια δύσκολη έδρα.
Θυμίζουμε, πως μέχρι τώρα ο Θησέας έχει στερηθεί την φυσική του έδρα, καθώς αγωνίζεται ως γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, πλησιάζει η ώρα που οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν στην έδρα τους, καθώς το γήπεδο της Αγριάς αναμένεται να είναι έτοιμο για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις