Καθοριστική μέρα η σημερινή για Ζγκούρι

Ο Αντώνης Ζγκούρι, όπως και οι Βασίλης Σαχινίδης και Κώστας Παλιούρας είναι οι παίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τους δύο τελευταίους να μην είναι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη.
Ο Ζγκούρι, ο οποίος χθες Πέμπτη έκανε ατομικό πρόγραμμα, θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση (2/11) να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Διαφορετικά, δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και θα δει το ντέρμπι από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ρισκάρουν την συμμετοχή του Ζγκούρι, αν δεν είναι έτοιμος. Κι αυτό, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Περικλής Αμανατίδης, άλλωστε, έχει δηλώσει πως στον Ολυμπιακό έχουν φροντίσει να διαθέτει η ομάδα στο ρόστερ παίκτες, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε κενό και δεν θα χρησιμοποιηθεί, ως δικαιολογία, στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού η απουσία ενός παίκτη. Αυτό είναι θέμα αρχής, σύμφωνα με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων».
Ο Σαχινίδης θα χρειαστεί τουλάχιστον δέκα ακόμη μέρες, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Πανθεσσαλικό.
Ο Καμπλιώνης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, γυμνάζεται εδώ και μέρες σε φουλ ρυθμούς και εκτός απρόοπτου, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος στην 18αδα. Έχει καλύψει το χαμένο έδαφος, από πλευράς προετοιμασίας, καθώς δούλεψε και έξτρα από την υπόλοιπη ομάδα, μαζί με τον Σωτήρη Πετσιμέρη.
Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Στυλίδα, θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Σάκης Σάββας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις