Κόντρα στα Μετέωρα σήμερα ο Αλμυρός (pregame)

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το παιχνίδι Γ.Σ. Αλμυρού-Μετέωρα που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» και θα αρχίσει στις 3 μ.μ. Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα της βαθμολογίας, με τον Αλμυρό να είναι αήττητος (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες), ενώ τα Μετέωρα έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Γκίκας θα βρίσκεται στην αποστολή του Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ έχουν αποκλειστεί ο τραυματίας Παναγιώτης Κοντοβάς και ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης. Διαθέσιμοι είναι οι: Σταυράκης, Βίτσος, Καρράς, Στουρνάρας, Κόκκας, Μπαρούτας, Καλαμίδας, Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Τσιώλης, Δημηνάς, Παπακώστας, Τιμπλαλέξης, Δημητρίου, Μπακάλης, Δήμος, Χατζής, Γκίκας, Τσελεπής, Τζοβάρας.
* Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Μπαλιάκα και Θωμά Βογδόπουλο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Πέτρος Τσακνάκης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις