Ισόπαλος 1-1 ο Αλμυρός με τα Μετέωρα

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Α.Σ. Μετέωρα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στα μετόπισθεν του αντιπάλου. Από μία ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσιώλη στο 5’ για τους γηπεδούχους και τον Λίτσιο για τους φιλοξενούμενους στο 32’.

Η ομάδα της Καλαμπάκας άνοιξε το σκορ στο 46’ με σουτ του Κιάκου, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να βγάζει αντίδραση, πιέζοντας για την ισοφάριση. Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 ήρθε τελικά στο 70’ όταν ο Γκίκας εκτέλεσε κόρνερ, στο πρώτο δοκάρι ο Στουρνάρας γύρισε προς τα πίσω με τον Τζοβάρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Η πίεση των γηπεδούχων για την ολική ανατροπή συνεχίστηκε μέχρι και το 82’ όταν ο Αλμυρός έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καρρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα ενώ αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στην έδρα του, μετά και το 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι συνθέσεις:

Γ.Σ. Αλμυρού: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς (61΄Γκίκας), Αλεξανδρής, Τσελέπης (66΄Χατζής), Τσιώλης, Τζοβάρας

Α.Σ. Μετέωρα: Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου, Μαρούδας, Ιωάννου, Κιάκος, Σκόνδρας, Λίτσιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις