Πρώτη νίκη για Μυρμιδόνες, που επικράτησαν του Ηρακλή

Πρώτη νίκη για την ομάδα των Μυρμηδόνων που επικράτησαν στην έδρα τους επί του Ηρακλή με 2- 1,  κατακτώντας το πρώτο “τρίποντο” και με ανατροπή στο σκορ, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Σε γενικές γραμμές καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι εκτός από δυο διαστήματα- στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού-  οπότε οι ποδοσφαιριστές των Μυρμιδόνων σκόραραν δύο φορές και πήραν τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε για τον Ηρακλή με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Ευαγγέλου στο  44’.

Στο 78’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιπινή στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κλουκουτάρας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 91ο λεπτό, οταν ο Πίνας έκανε κάθετη πάσα στον Δ. Μπούρχα, ο Πολύμερου πραγματοποίησε έξοδο, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του κι έφτασε στον Πιπινή, που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς, Ακριβός, Κουφάκης, Κατσαβριάς, Βούλγαρης, Ναούμ (55’ Πιπινής), Μακρής ( 55’ Ν Μπίνας),  Κ. Μπίνας (80’ Αράπης), Μπούρχας Κλουκουτάρας

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Μακρής (65’ Μούτσα), Αχ. Δαμάσκος, Στρούγκης, Μπατσικώστας (80’ Μπέσσας), Γκάγκας, Ευαγγέλου, Κεμάλι, Ίμπρα, Πετρόπουλος, Χρ. Δαμάσκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις