Μ. Οικονομόπουλος: Μεστή εμφάνιση, με σοβαρότητα

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ο Μπάμπης Οικονομομόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός των “ερυθρολεύκων” τόνισε τα εξής:
“Είμαι αρκετά χαρούμενος, γιατί κάναμε μία μεστή εμφάνιση. Οι συμπαίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα. Το να μην είμαστε δηλαδή σοβαροί σε κάποιο παιχνίδι είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο θα μπορέσει να μας αποτρέψει από την άνοδο. Για μία ακόμα φορά δείξαμε ότι είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτό που δουλεύουμε κάθε εβδομάδα στις προπονήσεις το βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω, πως αν συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί,  θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο.
Θέλω να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές του Μακρυχωρίου να έχουν μία γρήγορη παραμονή. Όπως είπε και ο προπονητής μου, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι καινούργια ομάδα στην κατηγορία και έχει αρκετή ποιότητα. Μπορεί ο Απόλλων να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να σωθεί άνετα. Εύχομαι να το πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται”.


Για την καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας: “Αυτό εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους. Πρώτος λόγος είναι η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουμε, ως ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στο παιχνίδι μας και έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας όση περισσότερη ώρα γίνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ευκαιρίες του αντιπάλου να είναι λιγότερες. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα καθαρά δουλειάς όλης της ομάδας. Δεν είναι μόνο της αμυντικής τετράδας. Είναι και των αμυντικών χαφ και των παικτών που παίζουν μπροστά Γίνεται μία σημαντική και ώριμη δουλειά και αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με μεγάλη σοβαρότητα”.

Μυριώτης: Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι
Από την πλευρά του ο Θωμάς Μυριώτης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε τα εξής:
“Γνωρίζαμε όλη την εβδομάδα τι θα αντιμετωπίσουμε σήμερα. Έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που είναι φαβορί στον όμιλό μας για την άνοδο. Δεχθήκαμε ένα σχετικά γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση. Από κει και πέρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό, να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς. που είναι με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας.


Να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και από το σημερινό παιχνίδι να κρατήσουμε μόνο τα θετικά. Ότι παίξαμε με μία πολύ σπουδαία ομάδα, σ’ ένα φανταστικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις