Ακόμα μια νίκη… που έγινε “συνήθεια για το Διαγόρα

Με ακόμη μία νίκη προχώρησε ο Διαγόρας,  που επικράτησε στην έδρα του επί της Αγίας Παρασκευής με 2-0, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο β΄ ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι έγιναν πιο αποτελεσματικοί, καθώς έχασαν ευκαιρίες και στο α’ μέρος. Μείωσε την απόσταση από την κορυφή η ομαδα του Στεφανοβικείου, που έχει μόνο νίκες με τον Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο.
Πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ, καθώς η Αγία Παρασκευή,  που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έψαξε να βρει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι κι έδωσε χώρους στους γηπεδούχους, που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Με σύνθεση ανάγκης παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω απουσιών για λόγους υγείας, αλλά και στράτευση κάποιων νεαρών παικτών.

Το σκορ άνοιξε στο 55’ με πέναλτι που κέρδισε ο Βαλωτής,  σε ανατροπή του Λουμπάρδου, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Κυριάκος, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από κλέψιμο του Γουτούλη  στο 80’, με σουτ εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Ζήγρα με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στο δοκάρι και μετά να καταλήγει εντός εστίας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κ. Καραπλιάγκος (80’ Καραμανλής), Πρασσάς, Καλιακούδας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (75’ Τζόλας), Γουτούλης, Βαλωτής, Κυριάκος, Κουρούμαλος (80’ Ιωάννου)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ιωακειμίδης, Τρίμμης, Λούμπαρδος, Κουσκουρίδας, Φέζο, (70΄ Κατσαγεωργίου), Πάσα, Ρουσσάς, Σιόβας, Αλαμάνης, Χρόνης (85’ Αναστασιάδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις