Μπάμποβιτς: Η Αναγέννηση χρειάζεται δυο-τρεις καλές προσθήκες

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του έμεινε ο προπονητής της Αναγέννησης Ζόραν Μπάμποβιτς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βολου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για τη νίκη που σημείωσε, καθώς και για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχει πετύχει. Είναι μία έμπειρη και καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον φίλο μου τον Περικλή (σ.σ. Αμανατίδη) και νομίζω πως αυτή η ομάδα με τη μεγάλη ιστορία αξίζει να ανέβει κατηγορία.

Εμείς δουλεύουμε σύντομο χρονικό διάστημα με τα μικρής ηλικίας παιδιά της Αναγέννησης. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να συνέλθουμε και να φτιάξουμε μία ομάδα, η οποία στο δεύτερο γύρο θα μπορεί να ανταγωνιστεί κάποιες ομάδες. Θέλω να δώσω, επίσης, συγχαρητήρια στους παίκτες της Αναγέννησης για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα πράγματα, απ’ ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Ο κόσμος της Καρδίτσας, κάποιοι παράγοντες και όσοι είναι κοντά στην ομάδα, πρέπει να βοηθήσουν την Αναγέννηση. Γιατί με δυο-τρεις καλές προσθήκες τον Ιανουάριο, αυτή η ομάδα θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη. Δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει η Αναγέννηση, τουλάχιστον να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια.

Και στα άλλα παιχνίδια που χάσαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, εξαιτίας των παιδικών λαθών των νεαρών μας ποδοσφαιριστών, δεχόμασταν γκολ. Όπως συνέβη σήμερα στο δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού από στατική φάση. Αυτό προσπαθούμε σιγά-σιγά να το διορθώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και πιστεύω ότι με την προσθήκη, τουλάχιστον ενός στόπερ, γιατί και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που έπαιξαν σήμερα δεν είναι στόπερ, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις