Σ. Ρόκας: Ποτέ ξανά τέτοια νοοτροπία

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την κακή εμφάνιση και τόνισε πως αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός εμφανίζεται μ’ αυτή τη νοοτροπία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Ρόκα:

«Σήμερα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση απλά πήραμε τρεις πόντους, αλλά είναι σαν να έχουμε χάσει. Για να κερδίσουμε τον τελικό μας στόχο, που είναι το πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να έχουμε ξανά τέτοια  νοοτροπία. Και έχει να κάνει με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με όλους όσους είμαστε μέσα στα αποδυτήρια.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση που είχαμε, η οποία δεν είναι αντάξια της ιστορίας του Ολυμπιακού, όπως δεν είναι αντάξια και των ποδοσφαιριστών που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι η εμφάνιση αυτή μας φέρνει πίσω σε πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω, όμως, ότι θα το λύσουμε, γιατί μέσα στα αποδυτήρια έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και μιλάμε μέσα στα αποδυτήρια τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που εμφανίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου μ’ αυτή τη νοοτροπία

Χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα της Αναγέννησης, η οποία είναι μία ιστορική ομάδα, όλα αυτά τα παιχνίδια που παίζεις με ομάδες οι οποίες είναι χαμηλά στη βαθμολογία, θεωρείς ότι είναι εύκολα. Αλλά αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα, το παίρνεις από αυτά τα παιχνίδια και όχι από τα ντέρμπι. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε πρώτα από όλους εμείς οι ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι όλοι έχουμε παίξει τέτοια παιχνίδια. Η χαλαρότητα έχει να κάνει από το γεγονός ότι παίζαμε με μία ομάδα, η οποία δεν είχε βαθμολογική συγκομιδή.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχα μία συζήτηση με κάποιο άτομο, το οποίο είναι κοντά στην ομάδα και αυτό που σκέφτηκα και του είπα ήταν: Άσε να κερδίσουμε πρώτα και μετά βλέπουμε. Αλλά δεν φτάνει μόνο να κερδίσεις. Ιδιαίτερα σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να δείξεις ποιος Πραγματικά είσαι. Να μη δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μειώνει, πρώτα από όλα την ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου και δεύτερον τις προσωπικότητες που έχουμε μέσα στα αποδυτήρια. Γιατί έχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα…».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις