Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Κένταυρος Αγριάς

Την ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ. αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και αναμένεται συναρπαστικός απέναντι σε δύο ισοδύναμες και νεανικές ομάδες. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, αυτή την στιγμή με 5 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Κενταύρου που έχει προετοιμασθεί όλη την εβδομάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα, θέλει την στήριξη των φίλων της ομάδας και του αθλητισμού, για να φθάσει στο θετικό αποτέλεσμα.  Η τεχνική ηγεσία του Κενταύρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών για τον συγκεκριμένο αγώνα, εκτός από τον αρχηγό της ομάδας Διονύση Κρατήρα, που αναμένεται να ενσωματωθεί αγωνιστικά από τις αρχές της νέας χρονιάς.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Α.Γ. Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του συλλόγου (Λεωφόρος Δημοκρατίας 86, έναντι καταστήματος Ανώτερο στην Αγριά) από τις 17.00 – 21.00. Καλούνται τα  μέλη του συλλόγου να προσέλθουν και να συμμετέχουν στην διαδικασία. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, καλούνται να το δηλώσουν στον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής, κ. Νομικό Νικόλαο, ως την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο τηλέφωνο 6936076672.