Συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί του Ρήγα… και με Μυρμηδόνες

Απτόητος συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Ρήγας Φ., προσθέτοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη στο ενεργητικό του κι ένατη συνολικά (μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο), καθώς επικράτησε αυτή τη φορά επί των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο με σκορ 0-2.

Για την ομάδα του Βελεστίνου, που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, τα γκολ που έφεραν το πολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθαν στο β΄μέρος και σε διάστημα πέντε λεπτών (54’-59’)…

Το 0-1 έγινε στο 54’ όταν ο Σούγκαρης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να επιστρέφει εκεί όπου ο Γάρος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να ανοίξει το σκορ.

Λίγο αργότερα (59’) οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυο τα τέρματά τους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου, που έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Κοντογεωργάκη, που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, όταν ο Αραμπατζής επιχείρησε το σουτ (10΄), αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στα μέσα του ημιχρόνου (25’) όταν ακυρώθηκε γκολ του Νασιακόπουλου για οφσάιντ, από γύρισμα του Αραμπατζή, αλλά και σε μια περίπτωση πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του Ρήγα σε ανατροπή του Αλεξίου (41΄), την οποία όμως δεν καταλόγισε ο διαιτητής Νικόπουλος.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να είναι απειλητικοί, κόντρα σ’ ένα πολύ καλύτερο αντίπαλο, με καλή στιγμή στο ενεργητικό τους να είναι ένα σουτ του Μπούρχα (82’) το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Παπαγιάννης.
ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Φαράντος, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Κουφάκης, Βούλγαρης (71′ Τετριμίδας), Μακρής, Ναούμ, Μπίνας Ν. (Μπούρχας 46′), Αράπης, Δημητρίου.
ΡΗΓΑΣ Φ.: Παπαγιάννης, Γούτσιος,  Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής (46′ Σουγκάρης), Τσιαντής, Αλεξίου, Γάρος (74′ Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος, Αραμπατζής, Πάσχος (85′ Τανός).

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις