Μόνο νίκη με Φωκικό θέλει ο ΓΣ Αλμυρού (pregame)

Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται σήμερα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» τον Φωκικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 2018, όταν ηττήθηκαν με 1-0 από τον Αστέρα στην Ιτέα. Ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ το ματς με την Αναγέννηση ο ΓΣΑ το πήρε στα «χαρτιά» μετά την απόσυρση της καρδιτσιώτικης ομάδας.

Ο Φωκικός δεν αποτελεί φόβητρο για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που αν πιάσει την γνωστή του απόδοση μπορεί να πάρει το «τρίποντο», με το οποίο θα διατηρηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το βέβαιο είναι πως θα αγωνιστεί με επιθετικούς προσανατολισμούς, κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα κάνει πιο απλά τα πράγματα στη συνέχεια.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Αλμυρού, με εξαίρεση την απουσία του νεοαποκτηθέντα Θόδωρου Λουκά, αφού το δελτίο του δεν εκδόθηκε έγκαιρα.

Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

“Σφυρίζει” ο Μαυρίδης
Τη σημερινή συνάντηση θα διευθύνει ο Θωμάς Μαυρίδης από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Γιώργο Κεσίσογλου και Γιώργο Μίλτση, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χάρης Ντζάθας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Ο Μαυρίδης βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2015-16. Συνολικά έχει διευθύνει μέχρι στιγμής 24 παιχνίδια στην κατηγορία, ενώ πέρυσι «σφύριξε» στο παιχνίδι του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Αστέρα Ιτέας στο «Αθ. Ραγάζος», στο οποίο ο Αλμυρός είχε νικήσει με 1-0, στις 4/2/2018, με γκολ του Σαββίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις