Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Θησέας στη Στυλίδα (pregame)

Στη Στυλίδα αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Θησέας με αντίπαλο την τοπική ομάδα, με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του εκτός έδρας, μετά την επιτυχία της περασμένης Κυριακής επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή στην αποστολή των δύο φοιτητών της ομάδας, του Αποστόλη Χατζησταμάτη και του Γιώργου Γαλανόπουλου, καθώς σήμερα δίνουν εξετάσεις στη σχολή τους.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες. Στη Στυλίδα θα ταξιδέψουν σίγουρα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής και ίσως οι Αποστόλης Χατζησταμάτης και Γιώργος Γαλανόπουλος.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι Στέφανος Ξηρογιάννης από την ΕΠΣ Βοιωτίας και βοηθοί οι Βασίλης Παγουράς και Χρήστος Καλαμπούκας επίσης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις