Γ. Θεοδωρίδης: Το θέατρο του παραλόγου…

Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι δυσαρεστημένοι από την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου, όσον αφορά τη χρήση των γηπέδων, που ζητεί ο Ολυμπιακός για προπονήσεις, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Θεοδωρίδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Έχουμε κάνει πολλές φορές – κατά καιρούς – αιτήματα στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, για την παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να κάνει προπονήσεις η ομάδα, αλλά δεν λάβαμε ποτέ απαντήσεις. Δύο φορές που χρησιμοποιήσαμε το κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, λόγω του χιονιού και το «Βασδέκειο», αυτό έγινε κατόπιν προφορικής συμφωνίας. Τις τελευταίες 10 μέρες ζητήσαμε τέσσερις φορές το «Βασδέκειο» για προπόνηση, λόγω κακοκαιρίας. Ωστόσο, δεν μας παραχωρήθηκε ποτέ. Μας απάντησαν προφορικά, ότι δεν μπορούν να μας το δώσουν τη συγκεκριμένη μέρα που το ζητήσαμε, γιατί θα γίνονταν εργασίες στον τάπητα. Ζητήσαμε να προπονηθούμε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, γιατί αν ζητούσαμε το κεντρικό γήπεδο και μας το έδιναν, αυτό θα ήταν εποποιία για τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς, μας είπαν και πάλι, ότι και στο βοηθητικό του ΕΑΚ γίνονται εργασίες συντήρησης και συγκεκριμένα επρόκειτο να γίνει βούρτσισμα και αναγόμωση του τάπητα. Πήγα ο ίδιος στο βοηθητικό του ΕΑΚ για να δω από κοντά τις εργασίες συντήρησης που θα γίνονταν. Στο γήπεδο δεν ήταν κανείς. Υπάρχουν, μάλιστα και οι σχετικές φωτογραφίες με την ημερομηνία επάνω για τον κάθε δύσπιστο. Ο τάπητας συνεχίζει να είναι «χιλιοπατημένος», χωρίς συντήρηση και δίχως ποτέ να έχει γίνει βούρτσισμα και αναγόμωση.

Επίσης, είχαμε ζητήσει το «Βασδέκειο» κάθε Δευτέρα πρωί 10:00-11:00, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να κάνει αποθεραπεία και αποκατάσταση, ύστερα από τα παιχνίδια της Κυριακής. Ούτε σ’ αυτό το αίτημα έχουμε πάρει απάντηση.

Την περασμένη Δευτέρα με νέο αίτημα ζητήσαμε να κάνει προπόνηση η ομάδα την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα). Μου τηλεφώνησε ο κ. Ζαρκάδας και μου είπε ότι δεν μπορούμε, ως Ολυμπιακός, να πάρουμε το γήπεδο, γιατί θα γίνονταν και πάλι εργασίες στο «Βασδέκειο». Από την πλευρά μου, τότε, ζήτησα το βοηθητικό του ΕΑΚ. Μου είπε πως θα μου απαντήσει άμεσα, εφόσον πρώτα έβλεπε το πρόγραμμα. Στον Ολυμπιακό ακόμη περιμένουμε την απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Αυτή τη στιγμή (σ.σ. την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας) βρίσκομαι στο «Βασδέκειο». Όχι μόνο εργασίες δεν γίνονται, αλλά κόσμος περπατάει και αθλείται στο γήπεδο. Τα πράγματα, πλέον, έχουν ξεφύγει…

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου (σ.σ. όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις) δεν έχει συμβεί ποτέ στην πολύχρονη ιστορία του. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο. Κρίμα για κάποιους ανθρώπους, τους οποίους είχα σε υπόληψη και τους θεωρούσα σοβαρά και αξιόλογα άτομα. Δυστυχώς διαψεύστηκα…».

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην Καρδίτσα, χαρακτηρίζοντάς το κομβικό: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου το θεωρώ ίσως και πιο σημαντικό από το ντέρμπι που παίξαμε με τη Νίκη. Είναι μία δύσκολη έδρα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δύο εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς υπάρχει και το ματς με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, το οποίο όμως αργεί. Επαναλαμβάνω, το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικό, πιστεύω, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ εκείνο, που θα του επιτρέψει να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα κερδίσει.

Από την ήττα στην Καλαμπάκα από τα Μετέωρα και μετά, ο Ολυμπιακός δούλευε καθημερινά για το παιχνίδι με τη Νίκη. Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε, με την εμφάνιση και την απόδοσή μας, το βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι μας να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε την άνοδο».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις