Πάνοπλος με Πιερικό ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο Κυριακή στις 3μ.μ. ο ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος υποδέχεται τον Πιερικό, που «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία.
Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Μετεώρων με 3-0 για το πρωτάθλημα, ωστόσο, την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκαν από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, χάνοντας με 4-3 από τον Αίαντα Σούρπης.
Για το αυριανό παιχνίδι, πάντως, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και πίστη στο νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών.
Ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τον Πιερικό είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις