Κομβικό παιχνίδι με Πιερικό για ΓΣ Αλμυρού (pregame)

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την παραμονή στη Γ’ Εθνική δίνει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού. Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει τον Πιερικό στις 15.00 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος».
Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική είχαν πετύχει πολύ μεγάλη νίκη με 3-0 επί των Μετεώρων στην Καλαμπάκα.
Βέβαια, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ από τον Αίαντα Σούρπης, ωστόσο, αυτό δεν πτοεί την ψυχολογία της ομάδας.
Το θετικό για την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Αλμυρού είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνονταν οι Γιώργος Ναουμίδης και Αλέκος Αναστασίου έχουν ξεπεραστεί. Ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τον Πιερικό είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.
Ο Χρήστος Αγγελούλης από την ΕΠΣ Λάρισας θα διευθύνει το ματς, με βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Γρηγόρη Δεδικούση, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Ο Αγγελούλης έχει «σφυρίξει» φέτος μία φορά τον Γ.Σ. Αλμυρού στον αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων στις 21/10/2018, στον οποίο ο Αλμυρός είχε νικήσει εντός έδρας με 2-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις