Πρώτη και καλύτερη η Εθνική μπάσκετ, 69-63 τη Γερμανία

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε η Εθνική μια ήδη σπουδαία πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ελληνική ομάδα επικράτησε 69-63 της Γερμανίας στη Βαμβέργη, μπροστά σε περίπου 2.000 φίλους της, κι όχι απλώς κατέκτησε την πρώτη θέση του δωδέκατου ομίλου με ρεκόρ 11-1, αλλά αγκάλιασε και την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για τα τελικά της Κίνας, που θα γίνει στις 15 Μαρτίου. Βέβαια θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα η διαδικασία των προκριματικών σε όλες τις ζώνες για να δούμε και το επίσημο ranking, κάτι που αναμένεται μέχρι την Τρίτη.

Συγκλονιστική εμφάνιση από τον αρχηγό Παναγιώτη Βασιλόπουλο με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και φοβερές άμυνες. Καταπληκτικοί και οι Βαγγέλης Μαργαρίτης (13π., 5 ριμπ.), Δημήτρης Μαυροειδής (8π., 9 ριμπ.), αλλά και όλοι όσοι έπαιξαν.
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από περίπου 2.000 Έλληνες που έκαναν την «επίσημη αγαπημένη» να νιώσει σαν στο σπίτι της.

πηγή: sport-fm

Βραβεύτηκε ο Ζήσης

Συγκινητικές στιγμές έζησε ο Νίκος Ζήσης πριν το Γερμανία – Ελλάδα, καθώς βραβεύτηκε από την ΕΟΚ και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ο35χρονος γκαρντεκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στη Γερμανία με την φανέλα της Μπάμπεργκ και δεν γινόταν να λείπει από το τελευταίο ματς της Εθνικής στην Βαμβέργη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις