Αθλητές του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου θα λάβουν μέρος σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη


Μοιράσου το άρθρο

Δύο αγώνες επιλέκτων έχουν γίνει μέχρι στιγμής, αλλά οι αθλητές του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου στην Κροατία.
Ωστόσο μπροστά τους έχουν μία ακόμη ευκαιρία. Ο λόγος για τους αγώνες επιλέκτων Εθνικής ομάδας που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (9 και 10 Μαρτίου) στη Θεσσαλονίκη.
Οι Παναγιώτης Καραγιαννέλος στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, η Ελένη Τάγκα και η Κατερίνα Βέλια στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών και η Όλγα Κατσούλη και η Κλεοδώρα Βαρέλα στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων θα δώσουν τη δική τους «μάχη» με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο γι’ αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση της ευρωπαϊκής σκοποβολής.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου η Γ.Σ. του Σ.Σ. Βόλου
Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστκή Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με όσα ορίζει το Καταστατικό και ο νόμος, στις 21/3/2019, ημέρα Πέμπτη στα γραφεία του στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου (ΕΑΚ Βόλου) ώρα 17.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1) Έγκριση διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού ετών 2017-2018. 2) Εκλογές για ανάδειξη νέων μελών τακτικών και αναπληρωματικών ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής, θητείας 2019-2021. 3) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα γίνει την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο στις 19.00 με όσα μέλη είναι παρόντα και ταμειακώς εντάξει. Οι υποψηφιότητες για τα όργανα θα κατατίθενται μέχρι ώρας 8 βραδινής της προτεραίας στα γραφεία του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις