Επιτυχημένοι αγώνες τοξοβολίας από τον Σ.Σ. Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

 

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο αγώνες τοξοβολίας ανοιχτού γηπέδου,  πανελλήνιας συμμετοχής, στο γήπεδο «Καζανάκι»», πρώην γήπεδο «Μακρινίτσας». Συμμετείχαν 104 αθλητές από 15 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, από παιδιά ηλικίας 10 ετών, έφηβους και νεάνιδες, άντρες και γυναίκες, που έλαβαν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες, Ολυμπιακού, σύνθετου και παραδοσιακού τόξου, μεταξύ των οποίων και δύο αθλητές της Εθνικής ομάδας.

Παρούσα και η κορυφαία του αθλήματος Ευαγγελία Ψάρρα με πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νασούλας.

Παρότι το Σάββατο ξεκίνησε με δυσμενείς καιρικές προβλέψεις, τελικά ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχος με έλλειψη ανέμου και βροχής, που ευνόησαν την επίτευξη δυνατών σκορ. Οι αγώνες τοξοβολίας γίνονται για δεύτερη φορά μετά το 2016 και με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου, στο ίδιο ανοιχτό γήπεδο το οποίο πληρεί εξαιρετικές προδιαγραφές ασφαλείας και αγωνιστικότητας.

Οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα της επίσημης ομοσπονδίας του αθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ), μάλιστα παραστάθηκε αυτοπροσώπως ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Τ και αριστίνδην μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Πέτρος Συνοδινός, ως επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών.

Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν  με το ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου,  την Περιφέρεια Θεσσαλίας που πρόσφερε δωρεάν γεύματα σε όλους τους αθλητές και τον Α.Σ ΑΜΕΑ «Αργοναύτες».

photos: Μελία Κυριάκη

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις