Η Γυμναστική Ένωση Βόλου στο Armonia Cup

Στη Σίνδο ταξίδεψε η Γυμναστική Ένωση Βόλου,  προκειμένου να συμμετάσχει στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup” , που διοργανώθηκε από 1 έως 3 Μαρτίου από τον ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα και την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Στο 6ο Armonia Cup συμμετείχαν συνολικά 400 αθλήτριες από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού (Ιταλία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη,Βουλγαρία, Λιθουανία και Κύπρο) ενώ τα νέα τους προγράμματα παρουσίασαν οι εθνικές μας ομάδες ensemble γυναικών και νεανίδων.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου έδωσε και πάλι το παρών με οκτώ αθλήτριες οι οποίες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αποκομίζοντας μετάλλια, διακρίσεις και πάνω απ΄όλα εμπειρίες και τη χαρά της συμμετοχής.

Στην προαγωνιστική κατηγορία , όπου δεν υπάρχουν αποτελέσματα, η Κοντογιάννη Ελεάννα έδωσε τον πρώτο της αγώνα ως αθλήτρια της ρυθμικής και γνώρισε το μαγικό κόσμο της γυμναστικής και του αθλητισμού .

Στην κατηγορία Pre Junior 2008 Β΄Level οι αθλήτριες πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

Γεραμπίνη  Στέλλα 1η θεση στο σύνθετο ατομικό, 1η στο σχοινάκι, 1η στη μπάλα

Νίνου Φωτεινή 4η στη μπάλα , 7η στο στεφάνι

Στάμου Ναυσικά 6η στο σύνθετο ατομικό και στο σχοινάκι , 7η στο στεφάνι

Κατηγορία Pre Junior 2007 Β΄Level

Διάκου Ιωάννα 1η στο σύνθετο ατομικό, 1η στο στεφάνι, 1η στη μπάλα

Κατηγορία Pre Junior 2007 A’ Level

Διάκου Αποστολία 4η στο στεφάνι

Κεσμετζή Ερασμία 7η στις κορύνες , 8η στο στεφάνι

Κατηγορία  Junior 2006

Καρκαλιά Άννα 3η στο σχοινάκι και 7η στη μπάλα

Στις 23 και 24 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η Καρκαλιά Άννα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής κατηγορίας Νεανίδων που θα γίνει στις 20-22 Απριλίου επίσης  στη Θεσσαλονίκη  και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στις προπονήτριές τους Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα και Καμπούρογλου Χρυσάνθη για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Δελτίο Τύπου από την Γυμναστική Ένωση Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις