Τελικός γιορτή του ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό (pregame)

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας γιορτάζει σήμερα. Στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με φινάλιστ τους Ολυμπιακό Βόλου και Αίαντα Σούρπης. Ένα παιχνίδι που ναι μεν έχει φαβορί τον Ολυμπιακό, ωστόσο και ο Αίας χαίρεται την πρώτη συμμετοχή του σε τελικό Κυπέλλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες το πρωί την προετοιμασία τους για τον σημερινό τελικό και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Καναβός, Πατσής, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Ζγκούρι και Φλίγκος.
Εκτός έμειναν ο τραυματίας Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος στο παιχνίδι πρωταθλήματος της 17ης Μαρτίου με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό, όπως και ο επίσης τραυματίας Ντέιβιντ Ναζίμ. Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.
Όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Περικλής Αμανατίδης, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιακουμής, με τους Νικολακάκη (δεξιά) και Μπουτζίκο (αριστερά) να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ρόκας και Παπαϊωάννου, οι οποίοι φέτος θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί, ως στόπερ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ριζογιάννης (ανασταλτικός μέσος) και Κόλα, με τους Σερτζίνιο (αριστερά) και Ζγκούρι (δεξιά) να επιχειρούν στις πτέρυγες. Ο Λώττας θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, με έναν εκ των Φλίγκου, Σαχινίδη να αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.
Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Σιαμέτης, προπονητής του Αίαντα Σούρπης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σιαμουρδάνη και Χουλιάρα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αραπίτσας, ωστόσο, ο επιθετικός τους Αίαντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, με τη συμμετοχή του πάντως, να θεωρείται αμφίβολη. Ο Γιάννης Σιαμέτης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το εξής σχήμα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Χαλάτσης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Μακανίκας και το αριστερό ο Παπανικολόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Πλαβός και Μιχόπουλος. Στον άξονα θα παίξουν οι Τσόγκας, Μπιρτσάι και Χριστέλος. Ένας εκ των Αραπίτσα, Κ. Κατσαβριά θα κινείται από την αριστερή πλευρά, ο Χειλάς θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα, με τον Θ. Κατσαβριά να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Η. Λαγός, Ξηροκώστας, Κωστούλας, Μπένος και Δ. Λαγός.
Σήμερα το πρωί η ΕΠΣΘ θα ανακοινώσει τον διαιτητή του τελικού και ποιοι θα είναι οι βοηθοί που θα τον πλαισιώσουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις