Αμανατίδης: Ήμασταν πολύ καλοί μετά την ισοφάριση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον ΑΟ Σελλάνων τόνισε τα εξής: «Νομίζω ότι είδαμε το ίδιο παιχνίδι, όπως εκείνο στον πρώτο γύρο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, τότε, το ίδιο συνέβη και σήμερα και δεχθήκαμε ένα γκολ από την ομάδα του ΑΟ Σελλάνων στην αρχή του παιχνιδιού. Γενικότερα, όμως, δεν ήταν καλό το ξεκίνημα μας. Πριν από το γκολ που δεχθήκαμε, υπήρχε μία ακόμα ευκαιρία του αντιπάλου να σκοράρει. Μια ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, στα 10 πρώτα λεπτά δεν επιτρέπεται να δίνει δύο κόρνερ, σε παιχνίδια όπου η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι στο 100%.

Αυτή ήταν η αιτία που στο πρώτο 10λεπτο η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ. Ήταν όμως και η αιτία που στο πρώτο ημίωρο είχαμε βιαστικές επιλογές. Ήταν έκπληξη για μας και κάτι που δεν το περιμέναμε. Το ποδόσφαιρο, όμως, έχει τέτοια. Αλήθεια, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν μία εβδομάδα, ότι σε έναν αγώνα κυπέλλου η ομάδα μας θα έχανε δύο βασικούς παίκτες, σ’ ένα παιχνίδι όπου σχεδόν είχε κριθεί το αποτέλεσμα; Αυτοί οι παίκτες δεν μας βοήθησαν στο σημερινό παιχνίδι και αναφέρομαι στον Γιακουμή και στον Ζγκούρι. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και όλοι οι παίκτες και οι ομάδες πρέπει να εκπαιδεύονται γι’ αυτές τις καταστάσεις. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι μαγικό.

Η ομάδα μας έκανε μετά την ισοφάριση ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε και εμείς αρκετά οφέλη από αυτό το ματς. Βρήκαμε έναν-δυο καινούργιους παίκτες, όπως είναι ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου και ο Φίλιππος Σκοπελίτης, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν λύσεις. Είναι μοναδική ευκαιρία γι’ αυτούς, στην ομάδα της πόλης τους, όπου αγωνίζονται, να χαράξουν πιο υψηλούς στόχους.

Ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί κατάλληλα για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, δίνοντας όλοι οι παίκτες τον καλύτερό τους εαυτό στα τρία παιχνίδια που απομένουν, για να επιτευχθεί ο στόχος, ο οποίος κάθε Κυριακή είναι και πιο κοντά. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μάντζιο. Δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί και πιστεύω ότι πολλοί παίκτες στη θέση του, δεν θα έπαιζαν σήμερα. Γιατί ένας παίκτης που έχει μία αξία, δύσκολα να μπει στο γήπεδο και να δείξει μέρος αυτής. Θεωρεί τον εαυτό του ότι δικαιούται μία αναγνώριση, λόγω της διαδρομής του στο ποδόσφαιρο και προφυλάσσει την εικόνα του. Αυτός δεν φοβήθηκε, μπήκε στο γήπεδο παλικαρίσια για να παίξει.

Συνεχίζουμε, δείχνουμε ότι είμαστε και οικογένεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Σελλάνων. Με το γκολ που πέτυχε, στην αρχή της αναμέτρησης, βοήθησε στο να γίνει πράγματι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».

Π Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις