Μετάλλια για τον Μαχητή Αγριάς σε Βουλγαρία και Πορταριά

Το Σάββατο 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά NIKON OPEN στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με (2) αθλητές/αθλήτριες ανάμεσα σε 900 αθλητές από 72 συλλόγους από 21 χώρες και τον προπονητή τους Κρίσιλα Ιωάννη όπου κατέκτησαν μια 2η θέση-ασημένιο μετάλλιο με την Παπαδοπούλου Αναστασία στο Ομαδικό kumite U14, όπου μαζί με την Γκουβούση Ερασμία ανέβηκα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Την 3η Θέση-χάλκινο μετάλλιο με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στο Ομαδικό Kumite Νέων Ανδρών όπου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές Μυτιλίο Ανδρέα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου και τον Ιορδανόπουλο Παύλο του συλλόγου Budokan Κατερίνης κατάφεραν και νίκησαν στο τελικό ρεπασάζ κερδίζοντας την βουλγαρική ομαδικά ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.Επίσης ο Κορομηνάς Κωνστάντιος κατέκτησε και μια 5η θέση στο ατομικό Kumite Εφήβων -63 κιλά όπου αγωνιστική στο τελικό ρεπασάζ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης όπου στάθηκε άτυχος καθώς ηττήθηκε από τον σκοπιανό αθλητή 1-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ακόμα την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με (4) αθλητές-αθλήτριες στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) όπου διεξάχθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταρίας Πηλίου κατακτώντας 3 Χρύσα μετάλλια με την Καρανικολού Αρχοντία-Ελένη στην κατηγορία Kumite Νεανίδων  -54 κιλά,

Κορομηνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Kumite Εφήβων -63 κιλά,

Αγαθουλέση Θεόδωρο στην κατηγορία Kumite Εφήβων -70 κιλά

Και ασημένιο μετάλλιο με τον Ζαρίφη Εμμανουήλ στην κατηγορία Kumite Νέων ανδρών Open.

Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος και μαχητικό πνεύμα αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Το κοουτσάρισμα και όλη την προετοιμασία έγινε υπό την καθοδήγηση του πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και διευθύνων προπονητή β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. στο Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννη.Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» για την βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών του συμμετάσχει σε σεμινάρια,προπονητικές ημερίδες καθώς και σε Εθνικά-Διεθνή Πρωταθλήματα/Τουρνουά αποκτώντας εμπειρίες για τους ερχόμενους αγώνες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Διευθύνων Προπονητής Μαχητικών Αθλημάτων Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τον προπονητή Σταυριανίδη Βασίλη του Συλλόγου Bodukan Κατερίνης που συνέδραμε και αυτός στο κοουτσάρισμα του Ομαδικού των Νέων, καθώς ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την έμπρακτη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους προς στον Σύλλογο.

Δελτίο Τύπου Α.Σ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «O MAXHTHΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις