Προσηλωμένοι για το “3Χ3” στον Ολυμπιακό Βόλου

Μέσα σε 18 μέρες «παίζεται» όλη η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα θα δώσει τα τρία τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, τα οποία θα κρίνουν, αν θα κόψει πρώτη το νήμα, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αυτή τη στιγμή όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο, δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το «3Χ3», που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο. Η άνοδος είναι αποκλειστική υπόθεση του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα είναι και πάλι σε θέση οδηγού από τις 17 Φεβρουαρίου, όταν κέρδισε με 2-0 τη Νίκη στο ντέρμπι, την 19η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εννέα σερί ήττες, από τις 20 Ιανουαρίου όπου γνώρισαν την μοναδική ήττα από τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα και επιδίωξη είναι να προσθέσουν άλλες τρεις μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.
Το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι είναι αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ωστόσο, κανείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν χαλαρώνει, αντιμετωπίζοντας το ματς με σοβαρότητα, όπως πρέπει να κάνει μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Φωκικός μπορεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος, να έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν ότι από αυτή την ομάδα λίγο έλειψε να χάσουν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πήραν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1) με τον Άρη Λώττα να ευστοχεί στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις