Στέλνουν Κάλουμ Ρόμπερτς στον Παναθηναϊκό

Τελειωμένη τη μετακίνηση του Κάλουμ Ρόμπερτς στον Παναθηναϊκό θεωρούν στην Αγγλία. ο όνομα του 22χρονου εξτρέμ ήρθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο του Τριφυλλιού και η περίπτωσή του φέρεται να απασχολεί σοβαρά τον Νίκο Νταμπίζα.
Σύμφωνα με τη “Sportday” στην Αγγλία θεωρούν τελειωμένη τη μετακίνηση του Ρόμπερτς στον Παναθηναϊκό, καθώς ο νεαρός άσος παρουσιάζεται ως βασική επιλογή του τεχνικού διευθυντή των “πρασίνων”.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για συναίνεση και της Νιούκαστλ -όπου ανήκει ο παίκτης- στην πιθανή μετακίνησή του στην Ελλάδα, ωστόσο ο Ρόμπερτς εμφανίζεται να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Ο Άγγλος ακραίος δόθηκε δανεικός στις 31/1 στην Κόλτσεστερ (League 2), αλλά μετά από μόλις 3 συμμετοχές, επέστρεψε στην Κ23 της Νιούκαστλ. Στην Premier League δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Μπενίτεθ, ωστόσο έπαιξε -και σκόραρε- στο ματς Κυπέλλου με τη Μπλάκμπερν (νίκησε 2-4 η Νιούκαστλ) στις 15/1/19 και σε ακόμη πέντε φετινά παιχνίδια του Λιγκ Τρόφι, μετρώντας 3 γκολ και 2 ασίστ.
Το ίδιο ρεπορτάζ επαναφέρει στο προσκήνιο και το όνομα του Νίκου Καρέλη για τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους “πράσινους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις