Διακρίσεις αθλητών του Άτλαντα σε αγώνες στίβου στα Τρίκαλα (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Άτλαντα για την φετινή χρονιά. Ο σύλλογος επέστρεψε στο Βόλο με σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις από το διασυλλογικό που διεξήχθη στα Τρίκαλα, Β’ φάση ανδρών-γυναικών, καθώς και τα σύνθετα  παμπαίδων-παγκορασίδων Α’.
Την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές στο επίπονο αγώνισμα των συνθέτων ΠΠ/ΠΚ όπου ο «Άτλας» συμμετείχε με τρεις αθλητές και μία αθλήτρια.
Ο Δημήτρης Μπατσκίνης κάνοντας πολύ μεγάλα ρεκόρ στα πέντε από τα έξι αγωνίσματα κατέλαβε την 1η θέση στη συνολική βαθμολογία.
Ο Πανταζής Δαλόπουλος, κάνοντας ρεκόρ και στα έξι αγωνίσματα πέτυχε σημαντική επίδοση που του δίνει το όριο πρόκρισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Ελένη Βιδούρη στο πένταθλο πέτυχε μεγάλο ρεκόρ στο αγώνισμα των 80μ εμποδίων και το όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιώργος Γκαγιάννης.
Στην κατηγορία των ανδρών-γυναικών, η Κατερίνα Βέργου αν και τραυματισμένη, έκανε μόνο ένα άλμα στο τριπλούν και κατετάγη 5η, για να βοηθήσει το σύλλογο της να καταταχθεί για ακόμα μια φορά στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.
Ο Βαγγέλης Ευάγγελου έτρεξε δύο κούρσες στα 200 (προκριματικό-τελικό) όπου πέτυχε το όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο.
Ο Θανάσης Γεραμπίνης στα 400 εμπόδια εκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο για την κατηγορία των ανδρών αν και είναι πρώτη χρονιά παίδας.
Η Χάιδω Μπατσκίνη στο τριπλούν επιβεβαίωσε το όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Αναστασία Καυκούλα έτρεξε δύο κούρσες (προκριματικό-τελικό) στα 200μ, πέτυχε ατομικό ρεκόρ και έχασε το όριο πρόκρισης για πολύ λίγο που όμως έδειξε έτοιμη να το πετύχει στον επόμενο αγώνα της.
Συμμετείχαν επίσης: Δημήτρης Αβδελάς στο άλμα σε μήκος, Ελένη Γκαγιάννη σε 200μ και τριπλούν, Νικολέτα Γκαγιάννη σε 200μ και τριπλούν, Γλαντιόλα Πασά στο τριπλούν, Αναστασία Νταοπούλου στο δίσκο.


 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις