Απαντά με μηνύσεις ο ΠΑΟΚ στα όσα είπε ο Γεωργίου

Έντονη είναι η ενόχληση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου, υποστηρίζοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να απαντήσει στον γνωστό δημοσιογράφο με μηνύσεις και αγωγές καλώντας τον να αποδείξει όσα ισχυρίστηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Απόλλωνα και γνωστός αθλητικογράφος, Γιώργος Γεωργίου υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό!

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ιβάν Σαββίδης από πέρσι έχει αγοράσει την Ξάνθη, ενώ πριν λίγες ημέρες αγόρασε και τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά ανέφερε για το θέμα αυτό: «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε».