Τομ Παπαδόπουλος: «Υπομονή, έχουμε συγκεκριμένο στόχο»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στην ιστοσελίδα «sfina.gr» μίλησε ο ισχυρός άντρας του Ηρακλή, για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Γίνονται καθημερινά ενέργειες – Απαραίτητη η μυστικότητα»

«Το πρώτο, για το οποίο θέλω – με κάθε ειλικρίνεια – να διαβεβαιώσω τον κόσμο, είναι ότι σε καθημερινή βάση προβαίνουμε σε ενέργειες, που έχουν να κάνουν με το αύριο της ομάδας. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσες επικοινωνίες έχουμε και πόση προσπάθεια καταβάλλουμε για αυτόν τον σκοπό. Δυστυχώς, δεν μπορώ και δεν πρέπει να κοινοποιήσω οτιδήποτε, διότι θα κάνουμε κακό στην όλη προσπάθεια. Αλλά είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε μείνει αδρανείς…».

«Ο στόχος μας, συγκεκριμένος – Αναμένουμε εξελίξεις»

«Ο στόχος μας είναι ένας, συγκεκριμένος, σαφής και αφορά στο καλύτερο δυνατό για τον Ηρακλή και τον κόσμο του. Προχωράμε, αλλά – επαναλαμβάνω – δεν θέλω και δεν πρέπει να μπω σε λεπτομέρειες. Το μόνο, που μπορώ να σημειώσω, είναι ότι αναμένουμε εξελίξεις στο επόμενο διάστημα…».

«Απαιτούν χρόνο αυτές οι υποθέσεις – Οι ισορροπίες είναι λεπτές»

«Να ξεκαθαρίσω ότι το project, το οποίο επιχειρούμε, δεν αφορά σε μία υπόθεση, που τελειώνει σε μια μέρα. Είναι πολύπλοκο, απαιτεί πολλή και μεγάλη προσπάθεια, πολύπλοκες διαδικασίες και ενέργειες. Οι ισορροπίες στην όλη υπόθεση είναι λεπτές και εύθραυστες και καλούμαστε να είμαστε απολύτως προσεκτικοί. Εμείς πρώτοι είμαστε που θέλουμε να τελειώνουμε το δυνατόν συντομότερο, ώστε να «στήσουμε» τη νέα ομάδα, αλλά απαιτείται χρόνος. Παλεύουμε καθημερινά και ευελπιστώ ότι θα έχουμε καταλήξει, διατηρώντας σημαντικό χρονικό περιθώριο για να οργανωθούμε αγωνιστικά και διοικητικά…»

«Υπομονή και θετική σκέψη»

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του κόσμου, για αυτό θέλησα να του μεταφέρω την όλη κατάσταση, όπως πραγματικά έχει. Λυπάμαι, που δεν πρέπει να πω περισσότερα. Ζητώ από τους Ηρακλειδείς να κάνουν λίγη υπομονή και να έχουν θετική σκέψη. Να μην απογοητεύονται από οτιδήποτε πληροφορούνται. Επιμένω ότι εμείς προχωράμε και θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα, όταν φτάσουμε την υπόθεση στο επιθυμητό σημείο, αν και εφόσον όλα καταλήξουν θετικά, όπως ελπίζω…»

«Να είναι έτοιμοι να στηρίξουν με αγορά διαρκείας»

«Ένα τελευταίο μήνυμα, που θέλω να στείλω στον κόσμο μας, είναι αυτό, το οποίο αφορά στην επόμενη μέρα της ομάδας. Εφόσον πετύχουμε, αυτό που επιδιώκουμε, θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση όλων, μα όλων, όσοι αγαπούν αυτόν τον Σύλλογο. Τους παρακαλώ να είναι έτοιμοι να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να συμπαρασταθούν μαζικά στην ομάδα και στη νέα προσπάθεια. Τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και η ενεργός συμμετοχή τους απαραίτητη»

ΠΗΓΗ: SFINA.GR.