Σ. Πετσιμέρης: Ο Ολυμπιακός Β. να συνεχίσει να μεγαλώνει

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης βοήθησε τα μέγιστα με τις γνώσεις του και την επαγγελματική του κατάρτιση τον Ολυμπιακό Βόλου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ως μέλος του τεχνικού τιμ, αρχικά ως άμεσος συνεργάτης του Λάκη Μπακάλη από τον Δεκέμβριο του 2017 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (2017-18), αλλά και του Περικλή Αμανατίδη τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, ως γνωστόν, δεν θα συνεχίσει στο τεχνικό τιμ της ομάδας (ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τον Θησέα).
Ο Σωτήρης Πετσιμέρης με δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό και εύχεται η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει… Αναλυτικά:
«Ένας ακόμη κύκλος συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, αλλά και τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Με τον Περικλή Αμανατίδη είχαμε μια παραδειγματική συνεργασία και τον ευχαριστώ από καρδιάς.
Σε όλους τους συνεργάτες, στον Γιάννη Ζαλαώρα, στον Μίλτο Μαργαρό, στον Ανδρέα Κικίλια, και Γιώργο Μπακίρη, στον Τεχνικό Διευθυντή Θωμά Μακρή, στους γενικούς αρχηγούς Γιάννη Θεοδωρίδη και Λευτέρη Τασιόπουλο, στους φυσιοθεραπευτές Στέφανο Κούγκουλο και Σένια Παξινού, στον γιατρό Γρηγόρη Μανούδη, στον Γιάννη Καφενταράκη (Κένταυρος- Κέντρο Αποκατάστασης), στον οδηγό Απόστολο Έξαρχο, στους φροντιστές Δημήτρη Παπαγιάννη, Κώστα Κρίκη, στον Ηλία, στον Βασίλη και στον Γιώργο, αλλά και σε όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά, εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε ότι κάνουν.
Ο κόσμος ήταν και πρέπει να είναι η δύναμη της ομάδας.
Ευχή μου, ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να μεγαλώνει και μόνο να μεγαλώνει…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις