Το θέμα του γηπέδου απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν να δουν σε ποιο γήπεδο θα παίξει η ομάδα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί τους ιθύνοντες του συλλόγου. Με δεδομένο ότι το Πανθεσσαλικό στάδιο θα το χρησιμοποιεί ο ΝΠΣ Βόλος για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο γήπεδο εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Το ΕΑΚ Βόλου δεν έχει αδειοδότηση για αγώνες πρωταθλήματος, λόγω της στατικότητας των κερκίδων, ενώ αναμένεται να γίνουν έργα σε διάφορους χώρους και σημεία της εγκατάστασης. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να κινηθούν στην κατεύθυνση να ζητήσουν από τον Δήμο Βόλου το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης για τους αγώνες έδρας. Θα γίνει σχετικό αίτημα στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και στον Ολυμπιακό θα περιμένουν την απόφαση του Δήμου. Πάντως, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να αποδεχθεί τους όρους (οικονομικούς και μη) που θα θέσει η δημοτική αρχή, στην περίπτωση που απαντήσει θετικά στο αίτημα των «ερυθρολεύκων».

«Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε έχθρα με κανέναν. Θα είμαστε κύριοι απέναντι σε όποια συμφωνία υπάρξει με τη δημοτική αρχή για το θέμα του γηπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Όσον αφορά τα γήπεδα, στα οποία η ομάδα θα κάνει τις προπονήσεις της, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των γηπέδων του Αερινού και του Αγίου Γεωργίου Φερών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις