Βόλος: Πλώρη για μετάλλιο έβαλαν οι έφηβοι με εκπληκτικό κόσμο δίπλα τους (photos)

Στις “4” κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ανήκει πλέον η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ U18 μετά τη χθεσινή της νίκη επί της Λιθουανίας στην παράταση στο ασφυκτικά γεμάτο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στον Βόλο.

Η παρουσία των φιλάθλων ήταν και πάλι εκπληκτική και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Σάββατο στον ημιτελικό κόντρα στην Ισπανία στις 9.15μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Τον χθεσινό αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη. Οι δύο τελευταίοι δίνουν το παρών σε όλους τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης, όπως και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Βλιώρας που παρακολουθεί τα παιχνίδια όλων των ομάδων σε καθημερινή βάση. Επίσης ήταν ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΚ κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, σκάουτερς από το ΝΒΑ και από Ευρωπαϊκές ομάδες και πλήθος παραγόντων της Ομοσπονδίας μπάσκετ και της ΕΣΚΑΘ. Τη δική τους δυναμική, όσο και ουσιαστική παρουσία έδωσαν και πάλι οι Βολιώτες εθελοντές που αποτελούν τη ψυχή της διοργάνωσης. Τον αυριανό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Απολαύστε το αποκλειστικό φωτογραφικό αφιέρωμα του goalpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις