Τα αδέρφια Καλαϊτζίδη απέκτησε ο Ρήγας Φεραίος

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Ρήγας Φεραίος. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου του Βελεστίνου ήρθε σε συμφωνία με τους αδερφούς Νίκο και Αποστόλη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι κατάγονται από την Κατερίνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου “Ρήγας Φεραίος” προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, να ηγηθούν με πολλές αξιώσεις και σπουδαίες βλέψεις στο εγχείρημα της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν, όπου ο “Ρήγας” θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το εισιτήριο της επανόδου στην Γ’ Εθνική!
Κάτω από αυτό το πρίσμα, σε δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες προχώρησε η διοίκησή μας. Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδα μας θα ανήκουν από τη νέα σεζόν τα αδέρφια Νίκος και Αποστόλης Καλαϊτζίδης από την Κατερίνη.
Ο Νίκος Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στις 23/2/1999 και παίζει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Αποστόλης Καλαΐτζίδης γεννήθηκε στις 14/9/2000 και είναι τερματοφύλακας. Τα δύο αδέλφια, έχοντας βασική θέση στην 11κάδα, αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που διεκδίκησε ως το τέλος την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τόσο ο Νίκος, όσο και ο Αποστόλης Καλαϊτζίδης έχουν παίξει στις μικτές της ΕΠΣ Πιερίας και θεωρούνται μεγάλα ταλέντα.
Εμείς τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΡΗΓΑ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.