Τρελά συμβόλαια στον Άρη του Καρυπίδη

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον Άρη από τη στιγμή που ανέλαβε το κουμάντο ο Θόδωρος Καρυπίδης. Μέχρι και ο …Σαββίδης, το αφεντικό του συμπολίτη ΠΑΟΚ, θα ζήλευε τις κινήσεις του νέου ισχυρού άνδρα των Κιτρίνων.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας κάνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, προσφέροντας “τρελά” συμβόλαια για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο για να πείσει τον Τάτο, να αφήσει τη Σούπερ Λιγκ και να παίξει στο ερασιτεχνικό, έδωσε παραπάνω από 100.000 ευρώ, με τον Έλληνα μέσο να δέχεται σημαντική αύξηση σε σχέση με την αμοιβή που απολάμβανε στη Βέροια.

Το ίδιο συμβόλαιο θα πάρει και το άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Σέρχιο Κόκε, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που ενσωματώθηκαν αυτές τις μέρες στην ομάδα αναμένεται να λάβουν τα μισά χρήματα σε σχέση με τους προαναφερθέντες. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα απίστευτο μπάτζετ, που δε θα το έχουν όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής μαζί!

Στόχος του Καρυπίδη είναι η ομάδα να ανέβει τρένο στη Football League, ενώ οι μεγάλες μεταγραφές αναμένεται να συνεχιστούν και τον Γενάρη για να είναι έτοιμη ομάδα για τη Β΄ Εθνική. Ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει τότε την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο Θωμάς Ναζλίδης, ο βασικός επιθετικός της Βέροιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις