Αρχίζουν εγγραφές σε ενόργανη και τραμπολίνο του Γ.Σ.Βόλου

Ο σύλλογος Ενόργανης Γυμναστικής και τραμπολίνο του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου ξεκινά τις δραστηριότητές για τη φετινή χρονιά στις 2 Σεπτεμβρίου.
Στο σύλλογο λειτουργούν τα εξής τμήμματα: Ενόργανης Γυμναστικής και Τραμπολίνο για αγόρια και κορίτσια από 4 χρονών και πάνω.
Η Ενόργανη Γυμναστική προσφέρει πολλά και διάφορα οφέλη στούς μικρούς αθλητές: Όπως σωστή σωματική διάπλαση,δύναμη,ευλυγισία,ισορροπία,κ.λ.π.
Ταυτόχρονα σημαντικότατη  είναι και η συμβολή του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου στην διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, αφού η προπόνηση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προβάλλεται η συντροφικότητα, η ευγενής άμιλλα,η ομαδικότητα, ο σεβασμός στους προπονητές και φίλους συναθλητές,η επιβράβευση στην προσπάθεια και την συμμετοχή. Η 30χρονη και πλέον εμπειρία των προπονητών του συλλόγου, ο μεγάλος αριθμός συμμετοχής των αθλητών τους όλα αυτά τα χρόνια σε πανελλήνια πρωταθλήματα , καθώς και τα μετάλλια και κύπελλα που έχουν αποκτηθεί αλλά και η συμμετοχή των μικρών αθλητών στις επιδείξεις στο τέλος της προπονητικής χρονιάς μας δίνουν το δικαίωμα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τη νέα χρονιά.Όλοι οι προπονητές  έχουν ειδικότητα ενόργανης γυμναστικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κάτι που πρέπει όλοι οι γονείς να το ζητούν προκειμένου να εμπιστευτούν τα παιδιά τους.

Οι προπονήσεις γίνονται στο αθλητικό κέντρο ‘’Κάραγατς’’πού βρίσκεται απέναντι από το κέντρο ‘Καναράκια’’και χρησιμοποιούνται όργανα τελευταίας γενιάς.Για εγγραφές και πληροφορίες στο αθλητικό κέντρο ‘’Κάραγατς’’από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 4-8μμ ή στο τηλέφωνο του προπονητή Βαγγέλη Βυζιώτη: 6979989233, ή στο σταθερό 2421040703 (γραφείο του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου). Δεκτά γίνονται και παιδιά που δικαιούνται ΚΔΑΠ.Η μηνιαία συμμετοχή των παιδιών είναι 25 ευρώ ο μήνας χωρίς εγγραφή . Όσα παιδιά έχουν διαπιστευμένο αδελφάκι σε άλλο τμήμα του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου θα δικαιούται έκπτωση 5 ευρώ!!!Επίσης στα 20 ευρώ είναι για παιδιά που προπληρώνουν στον πρώτο μήνα το τριμήνου 60 ευρώ και στα δυο αδέλφια επίσης.

Να αναφέρουμε ότι ο Γ.Σ.Βόλου είναι ο μόνος τοπικός αλλά και αρχαιότερος σύλλογος (έτος ίδρυσης ενόργανης γυμναστικής 1980) που το 2019 συμμετείχε με αθλητές και αθλήτριες σε επίσημους αγώνες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας με μεγάλες επιτυχίες ( χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια ) σε όλα τα όργανα καθώς και ο πρώτος σύλλογος σε συγκομιδή μεταλλίων σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις