Με Ρωσία απόψε η Ελλάδα για πρόκριση στους “4” του Ευρωπαϊκού πόλο Νεανίδων

Την Ρωσία θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20.00 η Ελλάδα για τα προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Βόλου.
Η Ρωσία, όπως αναμενόταν, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε άνετα του Ισραήλ με 20-4, κερδίζοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση. Η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της 5ης ημέρας των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων.
Η Ελλάδα έχει απέναντί της μια παραδοσιακή δύναμη με μεγάλες επιτυχίες και πολλά μετάλλια στην συγκεκριμένη κατηγορία. Όμως η αισιοδοξία για την νίκη βασίζεται στις δυνατότητες της ελληνικής ομάδας, στο ομαδικό και άριστο κλίμα που επικρατεί, στην πολύ καλή προετοιμασία που έχει γίνει, στην καθολική στήριξη της εξέδρας που αποτελεί στον Βόλο τον όγδοο παίκτη κάθε ελληνικού συγκροτήματος και στην μεγάλη επιθυμία για την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου.
Η αρχηγός της Εθνικής, Ειρήνη Νίνου δήλωσε για το παιχνίδι: «Έως τώρα δεν έχουμε παίξει κάποιο ανταγωνιστικό παιχνίδι στο τουρνουά και αυτό είναι και καλό και κακό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς κλειδί απέναντι στη Ρωσία. Είναι μονόδρομος η νίκη. Έχουμε αποφασίσει όλα τα κορίτσια ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα. Δεν ξέρουμε πολύ καλά την Ρωσία, αφού πήραμε μια εικόνα μόνο από το παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία, όπου πιθανόν να μην έδειξε το καλό της πρόσωπο. Το κρατάει πιθανώς για μας. Η Ρωσία σαν ομάδα διαφέρει από την Ελλάδα. Βασίζεται στην κόντρα, στο γρήγορο παιχνίδι, στα μπασίματα. Δεν είναι ομάδα της τακτικής. Δεν είναι ομάδα που παίζει με τον φουνταριστό. Θέλει εξαιρετική προσοχή η άμυνά μας. Με καλή άμυνα από την αρχή μέχρι το τέλος πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Ο κόσμος του Βόλου πρέπει να κάνει υπομονή. Πιστεύω ότι θα μας στηρίξει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τον ευχαριστούμε για ό,τι κάνει για μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις