Τεστάρει παίκτες ο Χαραλαμπίδης σήμερα στο φιλικό με Αλμυρό

Το τελευταίο παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα Τετάρτη 23/9 στο στάδιο του Αλμυρού ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 4 το απόγευμα αντιμετωπίζουν τον τοπικό Γ.Σ. Αλμυρού, τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League και την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό…

…στις Σέρρες. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα και είναι πίσω από πλευράς προετοιμασίας, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής ή που δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο προηγούμενο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Στην ουσία το σημερινό φιλικό παιχνίδι γίνεται για να διαπιστώσει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης την αγωνιστική ετοιμότητα των Ροντρίγκο Ντεπέτρις, Στέφανου Πολύζου, Ανέστη Νάστου και Έρικ Γουόρντεν. Ο τελευταίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του (είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση) και μάλιστα επέστρεψε νωρίτερα στην αγωνιστική δράση, απ’ ότι αρχικά υπολόγιζε το ιατρικό τιμ. Ο Γκανέζος επιθετικός δουλεύει σε καθημερινή βάση, πλέον, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει στις προπονήσεις πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αν διαπιστώσει πως ο Γουόρντεν μπορεί να αγωνιστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις